Coaching bij ASS, AD(H)D en ‘Partners van…’

Heb jij ook een diagnose of vermoed je een ASS of AD(H)D, dan wil ik je graag helpen met het uitvinden welke gebieden van je leven hierdoor be├»nvloed worden. Daarna gaan we kijken of er unieke oplossingen te vinden zijn en ook hoe je met niet veranderbare zaken om kunt gaan.
Ik doet dit o.a. aan de hand van de psycho-educatie methode van Kan.
Elke psycho-educatie zal ik expliciet toespitsen op jouw unieke situatie en vragen.
Je bent van harte welkom voor een informatief gesprek!

Tevens bied ik levensbrede coaching aan de hand van de PILLAR methode aan.
Heb je last om je administratie en/of huishouden op orde te brengen of te houden, of heb je lastige vraagstukken die werk of relatie gerelateerd zijn?
Dan bied ik je graag ondersteuning.

In 2005 ontdekten we (na 24 jaar huwelijk) dat Ruud, mijn man, het Syndroom van Asperger (autismespectrum) heeft. Een door mij geschreven scriptie, Autisme in het Huwelijk, is in december 2008 gepubliceerd in ‘Tijdschrift’ uitgegeven door het CPC (Centrum voor Pastorale Counseling). Lees hier Autisme in het huwelijk.

Wat betreft ASS of AD(H)D in de relatie, kan ik (evt. in samenwerking met Ruud) een echtpaar relatiecounseling bieden.
Je huwelijk kan zijn zoals in deze afbeelding. Wel uitreiken naar elkaar, maar elkaar net niet kunnen ‘raken’.
Graag wil ik jullie daarbij tot hulp zijn om elkaars taal te leren verstaan en spreken. Onze jarenlange ervaring heeft ons veel kennis van zaken en unieke oplossingen gebracht die we graag met jullie willen delen.

Aangezien er in de reguliere hulpverlening weinig activiteiten waren gericht op het brengen van hoop in de relatie, hebben wij in 2010 de stichting Aut of the Box opgericht.
Op www.AutOfTheBox.nl staan alle activiteiten van onze stichting beschreven.

Als Partner van… heb je een uniek huwelijk waarin vaak weinig tijd en aandacht voor jezelf kan zijn. Kijk eens onder de knop ‘Partnerondersteuning‘ welke specifieke vormen van ondersteuning er voor jou zijn.
Voor meer informatie mail naar: info@tracecare.nl