Coaching bij ASS en AD(H)D

Heb jij ook een diagnose of vermoed je ASS of AD(H)D, dan wil ik je graag helpen met het uitvinden welke gebieden van je leven hierdoor beïnvloed worden. Daarna gaan we kijken of er unieke oplossingen te vinden zijn en ook hoe je met niet veranderbare zaken om kunt gaan.
Elke begeleiding zal ik expliciet toespitsen op jouw unieke situatie en vragen.
Je bent van harte welkom voor een informatief gesprek!

In 2005 ontdekten we (na 24 jaar huwelijk) dat Ruud, mijn man, het Syndroom van Asperger (autismespectrum) heeft. Een door mij geschreven scriptie, Autisme in het Huwelijk, is in december 2008 gepubliceerd in ‘Tijdschrift’ uitgegeven door het CPC (Centrum voor Pastorale Counseling). Lees hier Autisme in het huwelijk.

Wat betreft ASS of AD(H)D in de relatie, kan ik ook relatiecounseling bieden.
Graag wil ik jullie tot hulp zijn om elkaars taal te leren verstaan en spreken. De jarenlange ervaring heeft veel kennis van zaken en unieke oplossingen gebracht die ik graag met jullie wil delen.

Aangezien er in de reguliere hulpverlening weinig activiteiten waren gericht op het brengen van hoop in de relatie, hebben wij in 2010 de stichting Aut of the Box opgericht.
Op www.AutOfTheBox.nl staan alle activiteiten van onze stichting beschreven.

Voor meer informatie mail naar: info@tracecare.nl