Partner ondersteuning

Coaching voor de Partners van een persoon met ASS en/of AD(H)D.

Uit eigen ervaring weet ik hoe je als ‘Partner van..’ een steuntje in de rug kunt gebruiken. Jij bent immers de spil van het gezin, degene die de bordjes in de lucht houdt, en vaak de persoon die het nooit eens even kan laten gaan.

Verbinding

Alleen in verbinding kun je jezelf weer terug vinden.

Graag leer ik je je eigen identiteit weer te hervinden, om ruimte te geven aan je eigen verwerkingsproces en geef ik tips en tricks om je staande te houden in een turbulent gezin, kortom.. Jij staat eens even helemaal centraal!

Het is tevens mogelijk de coaching te combineren met ontspanningsmassage. Hoe lang is het geleden dat er ook op lichamelijk vlak aandachtige zorg voor jou was? De eerste helft van de sessie besteden we dan aan coaching, de andere helft aan het leren ontspannen door massagetherapie. Mail me gerust om een kennismakingsgesprek aan te gaan, waarin ik verdere uitleg over dit traject kan geven.
Het coachingstraject kan ook in volledige geheimhouding plaatsvinden (dwz dat er geen mail of facturen naar je huisadres gestuurd worden en dat er geen contact is via de huistelefoon, facturen kun je contant betalen). Voor wie te ver weg woont om langs te komen in Driebergen, is het ook mogelijk om via mail, telefoon- of Skype sessies te doen.

In samenwerking met ‘Partners van..’ heb ik een document geschreven: ‘Buitengewoon verliefd…!!’ (Waarom trouwen we een partner met ASS?). Dit document is speciaal voor en door jou!
Via deze link kun je Buitengewoon Verliefd lezen. Wil je dit document bestellen dan kan dat door een mail te versturen naar Info@TraceCare.nl met vermelding van naam en adres. Het document kost €7,50 inclusief verzendkosten.

In 2010 hebben we de Stichting Aut of the Box opgericht.
Vanuit deze stichting organiseren we activiteiten speciaal voor ‘Partners van..’
Op www.AutOfTheBox.nl kun je er alles over lezen.

Regelmatig verstuur ik de TraceMail ter bemoediging en met informatie over onze activiteiten. Wil je de TraceMail ontvangen meld je dan aan via Info@TraceCare.nl