Massagetherapie

Veelal werk ik met olie van Kneipp op basis van kruiden en hun aroma. Wil je een uur heerlijk ontspannen dan ben je voor deze massages van harte welkom! Voor mensen die  stressproblemen hebben, met wat voor achterliggende oorzaak dan ook, blijft de massagetherapie een zeer aan te raden therapievorm.
Kies welke massagevorm bij jou past en maak een afspraak…!! (Wegens de grote vertrouwelijkheid masseer ik bij voorkeur dames.)

Massage Ruimte

VoetjeOntspannings Massage

Een 60 minuten durende massage met warme aromatische olie (door u gekozen) van het hele lichaam, gericht op ontspanning en betere doorbloeding. Ter afsluiting van de massage een
heerlijke bodylotion of bodybutter. (€ 45,00 all-in).
Een deelmassage duurt 30 minuten (€ 30,00 all-in)

Hotstone

VoetjeHotstone massage

Een 60 minuten durende massage waarbij men met warme stenen op een aromatische olie wordt gemasseerd. De stenen worden ook als warmte elementen op het lichaam gelegd hetgeen pijn- en stress verlichtend en ontspannend op de spieren werkt. (€ 55,00 all-in) Een deelmassage duurt 30 minuten (€ 35,00 all-in)

Lavendel Massage

VoetjeLavendel Massage

Dit is een massage van de rug, de benen en het decolleté. Er wordt gewerkt met Lavendelzeep, Lavendelolie en tenslotte met Lavendelbodylotion zodat het effect van de 60 minuten durende massage nog lang doorwerkt. Lavendel werkt spierontspannend, kalmerend en is goed voor stress- en spierklachten, maar ook voor hoofdpijn en migraine klachten! (€45,00 all-in).
Deze massage kan uitgebreid worden naar 1 1/2 uur waarbij als extra een Lavendelscrub gegeven wordt. Deze massage is € 65,00 all-inn.

Kruidenstempel Massage

VoetjeKruidenstempelmassage

Een 60 minuten durende massage waarbij men eerst met aromatische olie wordt gemasseerd, waarna men met warme kruidenbuiltjes wordt ‘gestempeld’. Deze massage is zeer goed voor mensen die spier- en gewrichtsklachten hebben, veel medicijnen gebruiken (ontgiften), veel stress hebben, of gewoon… om heerlijk van te genieten!(€ 55,00 all-in) Een deelmassage duurt 30 minuten (€ 35,00 all-in)

Wat een kanjers

VoetjeHeppie Massage

Heppie massage is ontwikkeld voor kinderen met AD(H)D, ASS, Down, hoogsensitiviteit en voor kinderen met een verstandelijke beperking.
De massage helpt kinderen de voor hen soms vreemde of verwarrende wereld beter te verwerken. De massage brengt rust en ontspanning, over het algemeen kunnen kinderen er beter door slapen. Contact maken met het kind wordt hierdoor makkelijker.
Ik werk met aromatische olie, verwarmde tarwezakken met Winnie de Poeh motief en knuffelbeesten.
Tijdens de massage draait een Snoezel Ceedee.
(€ 45,00 all-in 45 minuten).
(Met dank aan Aimée en Lucas voor het poseren.)

Er zijn ook kadobonnen verkrijgbaar in de praktijk.

Voor informatie kunt u bellen naar:

0647 – 650 616 of mailen naar: info@tracecare.nl